marți, 9 iunie 2015

O doamna care se sterge la fund cu principiile statului de drept ataca Parlamentul

Întrebată, la sosirea la sediul CSM, despre declarația președintelui Klaus Iohannis, care a catalogat ca ''o zi tristă pentru democrație'' votul de marți din Camera Deputaților, aceasta a afirmat: Ceea ce s-a întâmplat în Parlament, din punctul meu de vedere, demonstrează că legea nu este egală pentru toți cetățenii României''.
Președintele Klaus Iohannis a afirmat marți, cu privire la votul Parlamentului în cazul lui Victor Ponta, că este o zi "tristă" pentru democrație, arătând că "să distrugi instituții și principii pentru a salva cariera unei persoane este inacceptabil".
Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

4 comentarii:

  1. Asvrea sa o intreb pe aceasta lucratoare in cadrul justitiei,cine sunt cei din cauza carora "legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei".Nu cumva ei sunt principalii vinovati pentru aceasta stare de lucruri.A uiat oare momentul cand pensiile lor nesimtite erau "mai constitutionale" decat ale noastre,ale militarilor.Sunt lucruri care nu pot fi uitate si iertate,duduie judecatoare.sper ca macar judecata divina sa fie pentru cei ca voi pe masura "sinergiei faptelor"voastre..De mizerie s,minciuni si manipulari suntem satui.

    RăspundețiȘtergere

  2. mai vreti inca o data ,sau si voi vati tampit?

    RăspundețiȘtergere
  3. TOTUL ESTE OK.SUNTETI IN LUMEA VOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai as zice sa reformulam si sa fim de acord ca nu e vorba de presedinta ICCJ ci de "Inalta doamna" de la CCJ care e deasupra tuturor, inclusiv a Curtii si ea e Dumnezeul politic al Justitiei.
    Prin ea respira si se exprima in planul justitiei duhoarea bolsevica a basescului. Cei mai tineri sa stie ca asa se purtau si actionau comunistii sovietici care au preluat destinele Romaniei dupa "actul de la 23 august 1944 pana spre anii '68.. Aici am revenit...multumita portocaliului partid devenit acum galben-liberal. Mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la putere pentru ca stiu propaganda si mizezaza pe mintea scurta si ignoranta unei parti a electoratului preocupat de mititei si manele( de vreme ce i-au votat de 2 ori asa este ). Si o vor face in asa fel incat in final sa il aduca prim ministru pe Basescu care apoi o sa-i dea la moaca lui Iohanis si o sa termine si cu PNL. Trebuie sa ajunga la putere ca sa-si apere golaniile facute in cei 10 ani de dicatura basista. Asa vad "luminosul" viitor al anului urmator. Moscova nu crede in lacrimi, ci in ei.

    RăspundețiȘtergere